Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Verzendbeleid

Verwerkingstijd

Bestellingen worden op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 verwerkt en verzonden. Plaatst u een bestelling na 17:00 of in het weekend dan wordt deze meegenomen naar de volgende werkdag. 

Verzendtarieven en leveringstijd

Wij werken hoofdzakelijk met PostNL. PostNL bezorgt enveloppen, brievenbuspakjes en pakketten binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Brievenbuspakjes en pakketten worden meestal binnen 5 werkdagen verzonden, mits op voorraad.

VerzendmethodeLevertijdVerzendkosten
Enveloppen3 – 5 werkdag(en)€2.30 incl. btw
Brievenbuspakje (onverzekerd)3 – 5 werkdagen(en)€5.50 incl. btw
Pakket (onverzekerd)3 – 5 werkdagen(en)€7,50 incl. btw

Afhalen van bestellingen

Het is alleen mogelijk je bestelling op te halen in overleg. Zonder afspraak is het niet mogelijk je bestelling op te halen. Het afhalen van je bestelling is gratis. Neem altijd je bestelbevestiging + bestelnummer en legitimatie mee. 

Verzendbevestiging & Zending traceren

U ontvangt een bevestigingsmail met/zonder een track & trace nummer als uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.

show
Translate »