Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Join in Flowers

Na het overlijden van eerst mijn vader en recent mijn moeder heb ik mijn verdriet kunnen vertalen in een prachtige laatste bloemengroet. Door alle mooie reacties op het bloemstuk op de kist, met daarin verwerkt hun lievelingsbloemen en de waarderende woorden van mijn familieleden en de overige aanwezigen, is het idee ontstaan om met bloemen te kunnen bijdragen aan de verwerking van het verlies. Bloemen doen zoveel meer dan een kleurige bijdrage aan zo’n droevige dag.

Bloemen helpen mee met het verwerken, elke bloem heeft een betekenis en al sinds de 18e eeuw, bestaat de taal der bloemen (floriografie). Er is niet voor niets de slogan ” zeg het met bloemen”. Met het geven van bloemen, willen we iets zeggen, niet alleen met de soort bloem, maar ook met de kleur. Hoe mooi is het om zo je woorden van verlies, troost, liefde en genegenheid te symbolisch te kunnen vertalen in een laatste bloemengroet.

Natuurlijk kan ik, als meester in de bloemsierkunst, een mooi bloemwerk voor u realiseren, maar misschien is het wel veel mooier als we dat samen kunnen doen onder mijn professionele begeleiding.  Zelf aan de slag gaan om zo met iedere bloem die toegevoegd wordt, een prachtig afscheidsbloemstuk te verwezenlijken. Een co-creatie van dierbaren.

Dit kan uiteraard ook in een thema dat bij de overledene past. We kunnen leeftijd, beroep, hobby of wat u maar wenst, meenemen in uw creatie. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik bespreek graag met u uw wensen en zal ik een inschatting van de kosten geven.

Join in flowers, Annemieke Vet

 

show
Translate »